Trimsalon

Trim & Dierservice Lorraine

Even voorstellen:

Mijn naam is Lorraine Verschoof en ik ben 23 jaar jong. Vanaf dat ik me kan herinneren ben ik altijd al met dieren bezig geweest, en dan vooral met honden.
Ik wilde graag meer doen voor dieren. En dus... heb ik de opleiding Dierverzorging en Management in 2012 succesvol afgerond met de bijbehorende certificaten en stages. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in- en volledig gestort op het trimmen, met als resultaat dat ik dan nu toch echt een eigen bedrijfje ben gestart. En Dier & Deco biedt me deze mogelijkheid!

In de trimsalon werk ik uitsluitend op afspraak, zodat ik ook zeker weet dat ik de tijd kan nemen om uw huisdier te trimmen. Belangrijk is dus om tijdig een afspraak te maken om lange wachttijden te voorkomen.
Ook bent u altijd van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Het is niet alleen voor u fijn om een idee te krijgen hoe het er aan toe gaat in een salon, maar ook uw trouwe viervoeter zal het u in dank afnemen. Tijdens deze kennismaking kunnen we al bespreken wat de wensen zijn en of er eventueel dingen zijn waar ik rekening mee moet houden tijdens de behandeling.

Een afspraak maken? Neem dan even met mij of Hennie contact op.
Lorraine: 06 81998902
Hennie: 06 25288570

Liever mailen? Dat kan!
trimendierservicelorraine@gmail.com

Bezoek ook onze Facebook pagina!
www.facebook.com/trimendierservicelorraine
en
www.facebook.com/DierDeco