Dier&Deco gaat verhuizen !

Dier &Deco gaat verhuizen !!!

Per 31 mei 2017 sluit Dier&Deco haar deuren om als full service trimsalon/webshop verder te gaan op Nieuweweg 182 te Veenendaal onder de naam Natuurvoeraanhuis.nl .

De reden is dat onze gratis thuisbrengservice een dusdanig succes is geworden dat wij hebben besloten om al onze relaties op deze manier te gaan bevoorraden. Alle klanten zullen desgewenst vanaf 1 juni 2017 hun favoriete natuurlijke product gratis thuisbezorgd krijgen. Het bedrag maakt hierbij niet uit, ook voor kleine bestellingen geldt dezelfde service. Uiteraard gaan we enthousiast verder met het verkopen van de succesvolle natuurlijke producten.
U kunt bellen met 0318-502294 of met 06-25288570. Met het laatste nummer kunt u ook via whatsapp bestellen. Op internet kunt u ons vinden op www.dierdeco.nl. (wordt mettertijd aangepast) Dit is tevens de webshop waarop u uw producten kunt bestellen. Email is [email protected], (wordt mettertijd aangepast) hier wordt uw bestelling ook graag ontvangen en snel verwerkt.
Uw bestelling zal dezelfde of de volgende dag gratis thuisbezorgd worden *. Aan de deur pinnen is mogelijk. Uiteraard is er de mogelijkheid om uw product af te halen op Nieuweweg 182 in Veenendaal.

Dierbenodigdheden kunnen wij op de nieuwe locatie helaas niet allemaal kwijt, hiervoor verwijzen we u naar onze partner www.trixie.de hier kunt u het product van uw keuze uitzoeken, vervolgens bij ons bestellen waarna het binnen enkele dagen bij u thuis geleverd wordt.
In onze trimsalon zult u de vertrouwde gezichten van Lorraine en Jolanda vinden, onze ervaren trimsters met de service die u van ze gewend bent.
Wij zijn bijzonder blij met onze nieuwe locatie en hopen u te mogen blijven bedienen met onze gezonde producten en de service die daar bij hoort. Wij zullen er alles aan doen om uw vertrouwen te behouden. Ook het stempelkaarten systeem zal blijven bestaan zodat u gewoon doorgaat met het sparen voor extra korting.
TOT ZIENS !!

*Gratis bezorging geldt voor Veenendaal en omstreken, daarbuiten in overleg.